h1

Beautiful People: Jobportalen for de smukke med selvtillid

november 18, 2008

I disse krisetider er det jo rart at høre, når der igangssættes nye rekrutteringsinitiativer. Så derfor blev jeg også glædeligt overrasket, da jeg læste på Politiken.dk, at datingportalen Beautiful People nu går i brechen for at kæmpe for de smukke menneskers interesser. Nu vil de ikke kun parre smukke mennesker op med hinanden – nu vil de også sørge for at virksomheder, der har et særligt behov for at have smukke mennesker ansat, kan opslå stillinger direkte rettet mod dette segment. Se deres jobportal her.

Det er ifølge salgschef fra Beautiful People, Søren Lindberg, eksempelvis sportsforretninger og helsekostforretninger, der har dette behov. Søren Lindberg er ifølge ham selv (i interviewet i Politiken) ikke smuk nok til at have sit foto liggende på Beautiful People. Og så er det jo godt, han er sælger af et webprodukt og ikke i en sportsforretning. Måske er det oven i købet hans manglende fotogene egenskaber, der gør, at Politiken ikke har valgt at bringe et foto af manden i tillæg til deres artikel? Who knows….

Nå – men det korte af det lange er, at hvis du ønsker dig en smuk, men lettere tomhjernet og selvhøjtidelig ansat, så kan du nu opslå dit job via Beautiful People. Særligt hvis du har job i kategorien Big Brother, Paradise Hotel og Temptation Island, er der iflg. DR god mulighed for at finde kandidater på sitet. Til gengæld så skal du nok lave dit ph.d.-opslag andetsteds. Og god fornøjelse.

Reklamer

5 kommentarer

 1. Kristian,

  Hvis der er fokuseret jobjagt på de lækre til bestemte jobs (som vi andre alligevel ikke får), så slipper vi til gengæld for at de ødelægger vores chancer for at få de resterende jobs med deres fandens charmerende førstehåndsindtryk.

  Christian Yssing


 2. Grimrianner vil også have en kommis-karriere!

  Hvor er det uretfærdigt, at vi grimme ællinger ikke kan få højt betalte butiksjob i helsekost-, sportsforretninger og som dørmænd i fittnesscentre. Lad os lave en underskriftsindsamling på http://www.ugly-bugly.com


 3. Hvis I ikke passer på, så lægger jeg billeder ud af jer 🙂


 4. Det er jo i virkeligheden hamrende uintelligent at postulere, at mennesker som ser godt ud eller som er stemt ind på et website pga deres flotte udseende, måtte have et usympatisk indre eller være tomhjernet.

  Det er jo det samme som at sige at alle grimme mennesker per defination har et smukt indre/personlighed og er mere intelligente end smukke mennesker.

  Faktum er at det for mange mennesker kan virke uretfærdigt og kompleksskabende at nogle personer er født smukkere end dem selv. Det er jo nu engang en af naurens brutale og uretfærdige realiteter.

  Hvis man postulerer at man er ligeglad med dette forhold, så vil man også have en ligeglad holdning til sine medmenneskers udssende og derfor være glad på deres vegne hvis de kan komme frem i verden på baggrund af et faktum som du jo selv er ligeglad med.

  Faktum her er dog.. At det er du ikke. Du føler dig mindre værd fordi du ikke føler dig perfekt og lige så smuk som andre. Og det er måske fordi du i nogle andres øjne ER uattraktiv.. Og det er også skide uretfærdigt.. Men de smukke kan jo ikke gøre for at du føler dig grimmere end dem og at de er smukke.. Så hvorfor nedgøre dem ved at sige at de per defination er tomjernet..
  Det får jo bare alle rationelt tænkende mennesker til at indse at DU mangler noget… 🙂

  Tænk hellere at du ikke er grim men misundelse er.


 5. Robert: Jeg bliver simpelthen NØDT til at se et billede, før jeg kommenterer dit indlæg….Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: