h1

Blogging er vejen til stjernerne

januar 7, 2009

Det var lige godt satans!

Skribenten på Sveriges mest læste blog skal være med i Sveriges svar på Vild med Dans; Lets Dance. Det er da bare det ultimative bevis på, at blogging er den direkte vej til alle livets lyksaligheder.

Heldigpråsen er selvfølgelig Sveriges feterede blog-darling nr 1; Isabella Löwengrip, der blogger på blondinbella.se. Hun skriver blandt andet om sin deltagelser her i indlægget Dans, dans underbara dans.

Jeg kender ikke umiddelbart nogle af de andre deltagere. Jeg havde ellers håbet på Ingemar Stenmark eller måske højdespringeren Patrick Sjøgren eller sådan noget. Men vi må nøjes med radiorøsten Kitty og andre mere eller mindre kendte svenske kendisser.

Nu vil jeg så bare benytte resten af 2009 på at sidde her foran skærmen og bide negle og vente nervøst på, at Andrea (Elisabeth Rudolph forstås) kigger i MIN retning. Så jeg kan blive REVET rundt i manegen af hele Danmarks Joachim eller Anne Mette på lette fjed.

Sigt efter stjernerne og du lander på lorten?

Reklamer

4 kommentarer

  1. Hmm… af din afsluttende kommentar kan jeg næsten regne ud, at du ikke har så meget til over for danseprogrammer? *G*

    Men jeg synes da, at det er meget interessant, at man som berømt blogger (i Sverige) er sidestillet med skuespillere og sportsstjerner. Det er vel et spørgsmål om kendis-grad, der kvalificerer en.


  2. Det synes jeg bestemt også. OG det ER jo faktisk et bevis på, at blogging-miljøet er meget mere udviklet i Sverige end i Danmark.


  3. Med den fokus, der har været på Dorte Tofts blog i forbindelse med IT Factory-afsløringerne er der da en vis chance for, at vi kan komme til at nyde hende i Vild med dans.


  4. Det burde jeg pokkerme selv have tænkt på 🙂Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: