h1

Om Det Levende Ord

Mit fulde navn er Kristian Levring Madsen. Jeg er 34 36(!!!) år og konsulent hos GCI Mannov – hvor mit fokusområde er digitale medier ansat på LIFE, hvor jeg skal kommunikere om OPUS og sundhed og nordiske fødevarer og børn og ernæring og alt muligt godt. Bloggen her er dog stadig udelukkende et udtryk for min egne personlige holdninger.

Bloggen hedder Det Levende Ord, fordi jeg godt kan lide at tænke på, at ordet er levende (det lyder sådan lidt fesent, jeg ved det godt). Og så hedder bloggen også Det Levende Ord, fordi min far ser et stort lys i Grundtvig. Og ham kan jeg også godt lide at tænke på. Altså, min far forstås. Her kan man læse om Grundtvig på Wikipedia, hvis man har lyst til det. Der er ikke nogen artikel om min far.

Bloggen handler primært om kommunikation og nye medier. Og jeg forsøger at komme med nogenlunde aktuelle kommentarer til det, der interesserer mig. Jeg vil også komme med umiddelbare kommentarer – og forbeholder mig dermed også retten til at ændre mening hen ad vejen.

Jeg kan kontaktes på: +45 2572 2597 og klm@ruc.dk

Reklamer

One comment

  1. […] fra SpareBank om indsatsen kan stå mål med udbyttet. Og bagefter kan du jo meget passende ringe til mig og få gode råd til, hvordan man griber det an i […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: